Guilty Pleasure

Ja alla har vi dom, någon eller några guilty pleasures som man inte vill avslöja för att verka konstig. Men jag tänkte ändå berätta min guilty pleasure för er, den är inte så konstig egentligen, men det är ändå en grej som jag skäms lite över. Enligt wikipedia så är definitionen av Guilty Pleasure detta: A guilty pleasure is something, such as a movie, a television program or a piece of music, that one enjoys despite feeling that it is not generally held in high regard. Alltså att man tycker om något men att man skäms lite över att berätta det. Och nu ska ni få veta min.

Jag älskar att gamla på fotbollsmatcher. Ja satsa pengar på hur det ska gå till exempel i Allsvenskan, EM och så vidare. Nu senaste vid EM spelade jag för rätt mycket pengar faktiskt. Och det är väl därför det är ett Guilty Pleasure för mig, för att jag ibland känner att jag bara förlorar på det utan att vinna något. Men det stämmer inte riktigt ändå. Jag får jämt tänka tillbaka att jag faktiskt bara använder pengarna som ligger på mitt konto. Kanske svårt för er att förstå men jag ska förklara, i början när jag började satsa på lite matcher så satte jag in 200 kronor på mitt spelkonto och sen dess har jag aldrig behövt sätta in några pengar, det går liksom jämt ut. Vinner lite ibland och höjer saldot på kontot och förlorar lite och ja uppenbarligen minskar kontot då. Tänker jag efter så gick det inte så dåligt vid EM ändå, hade rätt på vilket lag som skulle vinna vilka matcher i nästan alla gruppspel. Tack vare min favoritsida för odds online så gick det bra för mig. Jag brukar vara inne och läsa på den hemsidan lite då och då för att få lite bra tips inför spelen.

Att spela på bra odds är lite skämmigt för mig för jag tycker inte att man ska hålla på och spela med pengar riktigt. Jag är lite rädd att man ska hamna i ett spelberoende och ha en massa skulder. Men än så länge så har det funkat för mig, och det lär nog göra det så länge jag inte behöver sätta in en massa pengar på mitt konto så kommer nog spelet hållas under kontroll! Jag har ju inte hamnat i läget att jag känner något behov av att spela heller så jag borde kanske inte stressa upp mig för mycket utan bara se det som en kul grej! Har ni någon guilty pleasure och vad är det isåfall?

En av mina favoritfilmer High school musicalNu när jag tänker efter så har jag nog två stycken faktiskt. Min andra är nog faktiskt värre än den första och det är att jag absolut älskar filmen High School Musical. Den filmen är så himla töntig men ändå så älskar jag den. Jag kan öven avslöja att jag var en av de som blev totalt förstörda när de kom ut med ett rykte att det ska komma en uppföljare och att Zac Efron inte ska vara med i den. Hur kan han ens svika sina fans på det sättet?? Det är verkligen åt helvete. Usch jag blir så upprörd bara av att prata om detta så jag ska gå en promenad! Ps, lånade bilden från Wikipedia!

/ Amanda

Lämna ett svar