Har du en lyxig walk-in closet?

Har du också en lyxig walk-in-closet? Du vet en sån där som är ett helt rum, med hyllor för 53 olika par skor och kläder i olika färger, för olika säsonger och smycken som du kan matcha direkt med din outfit för dagen/kvällen. Många suktar efter en sån där walk-in-closet, och tänker inte på att det där har våra mammor, mormödrar och mormormödrar haft. De bara kallade det något annat; garderoben eller skrubben, med minst lika många klädesplagg, men inte lika stor ordning som de moderna walk-in-closet som vi ser i inredningstidningar och som är så flashiga.

Skaffa dig ett rum bara för skönhet

Och vem vill inte ha ett helt rum för sig själv och sin skönhet? Spegelborden har också kommit tillbaka. Man sätter sig ner, och tar sig tid för att borsta sitt hår, sminka sig och rätta till smyckena innan man går hemifrån. Annat var det på 1980-talet när man gjorde allt i badrummet; man lockade sig, fönade håret så det blev så stort som möjligt. Helst skulle håret stå upp från öronen och uppåt, med en liten uppklippt lugg. Axelvaddarna var gigantiska medan man skulle framhäva midjan.

Idag tar vi oss tid för att se bra ut

Numera står man inte längre i badrummet, man sätter sig ner och både sminkar sig och klär sig i sin walk-in-closet. Där man placerar stora speglar med snygga lampor som ger ifrån sig ett mjukt sken, inte det där hemska kalla ljuset som kommer ur bleka ljusrör och gör så att man ser alldeles glåmig ut. Så vill du se sig själv från den allra bästa sidan, installera snälla och barmhärtiga lampor i din walk-in-closet, så att du går hemifrån med högburet huvud och nöjd över ditt eget utseende. Läs mer om duktig elektriker som installerar snygga lampor i din walk-in-closet: billiesel.se/elektriker-sodertalje/.