Helgen i Göteborg!

Så i förra helgen var jag i Göteborg och kände in staden som jag ska bo i de kommande tre åren minst! (men det visste jag ju inte då så därför tänkte jag berätta om den) Jag åkte dit och hälsade på en av mina närmsta vänner och vi hade det verkligen superkul. Min bästa vän heter Hanna och vi gick i samma klass här hemma på gymnasiet. Vi lärde känna varandra genom en hemsida som hette bilddagboken. Vi båda skulle börja på estetiska programmet med inriktning bild och form. Vi hittade varandra på bilddagboken och började skriva med varandra. Lite senare blev vi även vänner på Facebook och det var på den vägen det började. Sen började vi ju såklart skolan och då blev vi vänner ganska så snabbt. Det var Hanna som tog kontakt med mig och det är så kul idag att tänka tillbaka på vad en sån liten grej kan göra.

Nu jobbar Hanna på Liseberg och kör en säsong där. Så självfallet så var vi även på Liseberg nu i helgen när jag var uppe och hälsade på. När man jobbar på Liseberg så får man bjuda med sig sina vänner och familj gratis om man sedan genomför en recension av besöket. Så vi spenderade hela söndags förmiddagen på Liseberg. Vi kom dit ganska tidigt och fick då gratis inträde och åkband + en biljett till spökhotellet gasten. Hanna jobbar på avdelningen attraktion vilket gjorde att vi kunde gå förbi kön på de flesta karusellerna då Hanna kände alla som satt där. Haha det kändes lite fult men samtidigt så var det ju skönt att slippa köa. Så vi hann åka rätt så mycket på ett par få timmar utan att tröttna med. Så vi spenderade inte hela dagen där då vi hann åka i stort sett allt vi ville fram tills någon gång på eftermiddagen. Så smidigt!

På lördagen så shoppade vi en massa! Det är något som jag verkligen ser fram emot med att flytta till Göteborg, att det kommer finnas så mycket butiker! Fast det är så klart lite dåligt med för man lär ju shoppa mer än vad man behöver. Det får bli ett test på hur ekonomisk man är egentligen haha!Vi hittade i alla fall massa fint på både Zara och Beyond Retro. Jag gillar att mixa nya kläder som tillhör senaste modet tillsammans med fina små retro pärlor. Mina två bästa fynd någonsin är faktiskt från Beyond Retro. Det är en jeansjacka i mörk denim, inte super mörk men ändå mer åt det mörka hållet. Den är sådär härligt over size och är väl egentligen i herrmodell men den är perfekt på mig. Det som är så bra är ju att den är lite för stor och att man då får plats med en tjockare tröja under om man behöver. Så himla skönt att kunna ha den lite längre in på hösten eller lite tidigare på våren. Den kostade bara 100kr och jag köpte den samtidigt som mitt andra superfynd för 40kr. Det är en rosa paljett tröja som är figurnära med en liten volang längst ner.

Allt som allt var det en perfekt helg med både shopping och nöje!

roller coaster

Lämna ett svar