Längtar tills skolan börjar

Ja ni läste rätt! Jag längtar så tills skolan börjar, efter min helg i Göteborg så blev jag hur sugen som helst på att flytta dit. Jag har redan mailat med korpen och kollat om det fanns plats i något fotbolls lag för damer, vilket det gjorde, så himla kul. Mina ambitioner är självklart att ta mig högre än Korpen men jag tänkte att jag åtminstone börja någonstans när man söker runt lite. Jag har även kontaktat lite andra fotbollslag för att kolla läget lite och håller så klart tummarna för att jag ska få spela i en lite högra nivå igen.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket faktiskt. Jag försöker njuta av att vara ledig denna sommaren, det är ju faktiskt slut snart med tanke på att skolan börjar snart. Så jag gör inte så mycket alls om dagarna. Som jag har nämnt innan så gick jag estetiska programmet med inriktning på bild och form när jag gick gymnasiet. Igår så köpte jag en sån där målarbok för vuxna och ett par målarpennor och det var så härligt att bara sitta och färglägga färdiga motiv. Det är verkligen terapi som många säger att det är!

Jag har nu kommit upp i ett antal saker som funkar för mig när jag vill slappna av och bara få bort tankarna på annat. Det senaste tillskottet till min terapi lista är då att färglägga i min målarbok. Men låt oss gå igenom listan, observera att det inte är någon nummerordning på sakerna då det är från tillfälle till tillfälle som spelar roll!

  • Måla naglarna
  • Lösa korsord
  • Färglägga i målarboken
  • Gå i skogen
  • Ta ett bad med tända ljus

Japp, alla dessa sakerna är sådant som verkligen får mig att slappna av, men sen beror det ju på vilken slags dag man har haft med. Är man superstressad så är det kanske inte ultimat att måla naglarna utan då kanske en promenad i skogen passar bättre. Om ni har några tips får ni gärna skriva till mig hur ni gör för att slappna av, listan kan aldrig bli för lång ?
Någon av er kommer säkert kommentera min punkt måla naglarna så jag kommer göra det själv istället, ja, det går att vara fotbollstjej och älskar att spela i lera och ändå ha fina naglar. De kanske inte är som allra snyggast efter en match, men det är inte omöjligt. Och det är faktiskt ganska kul att bry sig om sitt utseende på det sättet när man annars inte gör så mycket.
Idag har jag bara löst korsord och druckit kaffe på altanen hemma. Det har varit perfekt väder så det har varit så skönt att inte ha gjort något utan bara njutit av det fina vädret. Pappa köper varje vecka en korsordstidning till mig och det är ungefär en vecka det tar för mig att bli klar med den. Favoriten i tidningen är självklart sportkrysset, men den har en riktig konkurrent av alla sudokus som finns i tidningen. Speciellt den extra stora mastodoku! Hade jag inte sökt till socionomprogrammet nu så hade de definitivt varit något åt det mer ekonomiska hållet då jag alltid haft bra koll på siffror. Nej nu blir det en till kopp kaffe!

/ Amanda

jag älskar kaffe

Vad har ni i ert kaffe?

Lämna ett svar