Välkomna till pinkpiercings!

Hej och välkomna till min nya blogg. Mitt namn är Amanda och jag är en mycket aktiv tjej som kommer skriva om mig och mitt liv här. Vill ni läsa en längre presentation om bloggen så finner ni den här. Som jag nämnt så heter jag Amanda och ett av mina största intressen är att spela fotboll. Bloggen kommer därför att handla mycket om just fotboll och mina andra intressen.

Jag började spela fotboll när jag var 12 år gammal så det var ganska sent jämfört med de andra i laget. Jag började med fotbollen så sent för att jag tidigare varit en hästtjej. Mamma växte upp i ett stall och jag fick snabbt följa med till ett stall när jag var liten. Jag tror jag var 5 år gammal när jag första gången fick rida. Men allt eftersom så kände jag att hästar och ridning inte riktigt var min favoritgrej, utan varje gång vi hade gympa i skolan så bara älskade jag att spela fotboll. Jag kommer ihåg dagen så väl när jag kom hem och frågade mamma om jag inte kunde få börja spela fotboll. När jag stod där på planen första gången och fick spela med laget var lyckan total. Det gick bra för mig och jag började spela mer än en gång i veckan och till slut hade jag inte tid med stallet längre. Ju mer jag spelade desto mer tid lade jag på fotbollen även hemma och jag hade faktiskt inte längre något större intresse av att vara i stallet varje dag och ta hand om hästarna. Det kanske hade varit annorlunda om jag ägt en egen häst men det hade jag aldrig, utan jag bara var där och tog hand om andras hästar och ridskolans egna.

Det var i fotbollen jag kände att jag äntligen hade fått ett eget intresse med, ridningen kom ju mest från mamma och helt ärligt så var det nog aldrig något jag verkligen brann för att göra. Det hade mest blivit en rutin och något som skulle göras. Men det är på planen som jag får vara mig själv. Jag har blivit riktigt bra och önskar så att få spela i landslaget en dag, drömmen är inte långt borta om jag får bestämmer mig. Jag har tagit studenten för tre år sen och jobbade under gymnasiet på McDonalds på helgerna. Efter studenten jobbade jag ett år heltid på McDonalds innan jag bytte till Ica Maxi. Där jag varit i två års tid nu men precis innan sommaren började så slutade jag. I höst ska jag förhoppningsvis studera och jag har därför varit ledig hela sommaren för att få vila upp mig lite. Tre års jobbande i heltid har varit jobbigt faktiskt, har knappt haft någon semester under dessa år så därför kändes det skönt att ta det lite lugnt. Blir ungefär 8 veckor som jag är ledig och det är hur härligt som helst.

fotbollsplanen min favoritplats

Ifall jag kommer in på drömutbildning, vilket jag hoppas på, så kommer jag flytta till Göteborg och bli student i höst! Resultatet kommer den 12 Juli vilket är om någon dag och då hoppas vi på ett bra resultat. Det ska lysa grönt och stå antagen så kommer hela min dag vara gjord, och framtid också! Kan ni lista ut vad det är jag ska plugga? Gissa! Lovar att berätta nästa gång vad det är!

Puss på er

Lämna ett svar